Het bestelsysteem is gebouwd met aandacht voor snelheid en eenvoud. In enkele stappen leggen wij u hierna uit hoe u tewerk gaat.

Wegwijs voor snelle bestellingen op deze website

- Inloggen bovenaan de pagina met uw mail-adres en paswoord. Nog geen paswoord? Dan dient u zich eerst te registreren. Na toekenning van uw mail-adres en uw paswoord ontvangt u een bevestiging per mail.

- Kies een lijst (sierstruiken, kruiden, fruit)

- U ziet de lijst met de beschikbare voorraad. Indien u alle artikels wenst te zien, vink dan 'beschikbaar' af.

- Vul uw bestelling in en druk op 'enter' na elke ingave. Zo slaat u uw ingave op en gaat u verder naar het volgende artikel. Als u op 'enter' drukt zonder een aantal in te geven, gaat u gewoon door naar het volgende artikel. U kunt hiervoor ook de TAB-toets gebruiken.

- Als u klaar bent klikt u op 'Bestelling' (bovenaan op uw scherm'

- U kunt de keuze maken om uw bestelling te laten voorprijzen met uw verkoopprijzen. U geeft dan uw coëfficiënt in, kiest voor de wijze waarop u uw verkoopprijzen wilt laten afronden en laat al dan niet, alle prijzen bijwerken. Indien u dan nog prijzen wenst aan te passen, kunt u deze ook in de lijst overschrijven. Kruiden en groenten worden niet voorgeprijsd omdat er op elk etiket een prijs-kleurcode voorgedrukt is. Om aan te duiden welke prijs overeenkomt met de kleurcode, kunt u onze banners gebruiken.
Standaard voorziet het systeem ook voor alle planten een foto-etiket. Indien u voor een bepaald artikel geen etiket wenst , dient u dit in de lijst af te vinken. U kunt ook bovenaan de kolom alles af- of aanvinken.
Indien u de bestelling niet wil laten voorprijzen, dan dient u alleen aan te geven of u de planten met foto-etiket wenst of niet.

- Klik op 'Bestelling afwerken'

- Vul de leveringsgegevens in en klik onderaan de pagina op 'bestelling bevestigen'.

- U ontvangt binnen de minuut per mail de bevestiging van verzending. In de bijlage van de mail, vindt u een excel-lijst (.xls) met uw bestelling met de barcodes, uw inkoopprijs en uw verkoopprijs.
Veel succes ! Contacteer ons bij problemen of vragen. Wij zullen u graag van dienst zijn.